Oppdrag

Sommeren og høsten 2022 ga mange spennende oppdrag. Både på konsertscener og innslag i ulike kulturelle sammenhenger. Hvis du vil se litt av det jeg gjør kan du følge Facebooksiden min.

Post corona

Etter at coronaen traff oss har det vært lav aktivitet i Syngeriet. Sang og musikk er ofte knyttet til samling av større folkemengder, noe som har vært vanskelig det siste året. Spredningen ser ut til å være under kontroll, flere er vaksinert og etterspørselen etter kulturinnslag øker, også hos meg. Det er bra! Hvis du planlegger å ha en markering, et bryllup eller en bursdag er det lurt å ta kontakt litt tid i forkant. Enkelte helger er allerede booket, og det kommer stadig forespørsler.

Bryllup

Sommer er bryllupstid. Jeg skal synge i mange bryllup utover sommeren og høsten, men har noen ledige dager. Jeg bidrar både med sanger i kirka og på festen senere på kvelden. Ta kontakt hvis du ønsker å vite hva jeg kan bidra med.

Begravelser

Jeg synger i mange begravelser og bisettelser i hele fylket. Ta kontakt med meg for å få informasjon om hvordan jeg kan bistå med å skape en ramme rundt bortgangen for deres nærmeste.

Syngeriet leverer kulturelle opplevelser der du måtte ønske

Hege Sofie Nilsen en sanger og vokalist innenfor de fleste genre. Gjennom Syngeriet leverer hun kulturelle opplevelser. Det varierer fra store konserter, til markeringer hjemme i stua di. På konferanser, til begravelser, bryllup med mer. Hege Sofie samarbeider også med Duolva Duottar som fremfører samisk rap. 

Gjennom sitt samarbeid med Persen event og consulting kan vi levere totalpakker med lys og lyd.

Konfirmasjon

Nå er det tid for konfirmasjoner, en stor begivenhet for familien. Jeg har i flere år bidratt til å skape en ekstra ramme rundt markeringen til enkelte konfirmanter. Ofte har foresatte ønsket at jeg fremfører sanger som har en personlig betydning, eller en sang om overgangen fra ung til voksen.