Lyd, lys og scene

I tillegg til kulturelle innslag og konserter leier vi ut lyd og lysutstyr til ulike typer arrangement. Vi kan levere og rigge opp anleggene. Ledninger og mikrofon kan også leies. Vi har rigget lyd og lys i alt fra telt, biltilhenger og i Nordlyskatedralen.

Hvis utstyret skal brukes utendørs har vi også scenetelt, varmetelt og varmekilder. Varmekildene er både på strøm og på parafin. Vi har også aggregat, og kan levere scene i områder strøm.

Bose L1 modell 2 med B2 bass

Bose sine arrayanlegg har utrolig god lydkvalitet. Dette anlegget leverer lyd på arrangementer opp til 500 personer. Bose sin arrayoppbygging gjør at lyden spres nesten 180 grader. Lyden bærer utrolig bra gjennom hele rommet, slik at alle får en like god lydopplevelse. Anlegget er meget enkelt å bruke. Denne riggen veier ca 40 kg.

Vi har 3 slike anlegg.

Leiepris: Fra kr 5000,- pr døgn.

Bose L1 Compact

Dette er et miniversjon av det  andre anlegget. Den har samme funksjoner, og leverer lyd opp til 150 personer. Denne veier ca 15 kg. 

Leiepris: Fra kr 2000,- pr døgn.

Bose S1

En bærbar høytaler med svært god lyd. Fungerer godt med inntil 50 personer i lokalet. Denne har batteri for inntil 11 timer drift, samt Bluetooth.

Denne veier ca 7 kg.

Leiepris: Fra kr 1000,- pr døgn.

Andre lydsystemer

Vi har også noen mindre lydsystemer til mindre møter og selskap. Disse fungerer godt som taleanlegg, til bakgrunnsmusikk og karaoke. Dette er anlegg fra Roland og Electrovoice. Disse kan også brukes som monitorer.

Ta kontakt for å avklare ditt behov.

Leiepris: Fra kr 1000,- pr døgn.